Rolhor Zenit

vanaf 175.00

De Rolhor Zenit is een traditionele rolhor, zoals bij iedereen bekend. Dit product is uitermate geschikt voor een houten raam, waarbij het draai gedeelte naar buiten toe open gaat. Indien het raam is voorzien van een uitzetijzer wat voor het kozijn steekt bij open van het raam, dient deze vervangen te worden door een telescoop uitzetter.

De rolhor is voorzien van een gesloten cassette, waar het gaas in zit opgerold. De geleiders zijn van aluminium en verkrijgbaar in twee situaties, namelijk in de dag- en op de dag. Het gaas zit opgesloten in de geleiders, waarbij het gaas niet uit de geleider kan waaien bij wind. Dit maakt het product ook uitermate geschikt voor een buiten plaatsing. Het gaas is altijd van hard grijs gaas, waarbij andere kleuren gaas niet mogelijk is.

Het sluiten gebeurd door middel van een schuifsluiting. Schuifjes aan beide uiteinden van de treklijst schuiven in een uitsparing onder in de zijgeleider. Het openen is weer mogelijk door de schuifjes naar binnen toe te bewegen, hierdoor schiet de rolhor weer omhoog.

Dit product is leverbaar in vijf standaard RALkleuren. Uiteraard is een afwijkende RALkleur tegen meerprijs ook mogelijk.

Volg de meetinstructies voordat u de maten opgeeft om er zeker van te zijn dat de juiste maten worden doorgegeven.

Specificaties

Materiaal frame Aluminium
Materiaal gaas PVC
Kleur gaas Zwart
Kleur frame Standaardkleuren: RAL9016, RAL9010, RAL9006, RAL9001, RAL7016. Alternatieve RAL kleuren mogelijk tegen een meerprijs
Bevestiging Schroeven
Minimale afmetingen 440x400mm (BxH)
Maximale afmetingen 1400x1800mm (BxH)
Artikelnummer: rolhor-zenit Categorie:

Beschrijving

Loading

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.