Splendid plissé hordeur

vanaf 235.00

De KeJe Splendid Plisséhordeur is een strakke designdeur van eigen bodem. Dit product is geheel uit aluminium, ook de ondergeleider. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling in combinatie met een strak design. Het gaas is zwart geplisseerd, wat als een harmonica in en uit gaat bij het bedienen van de trekbalk. De trekbalken zijn geïntegreerd in het product zelf, waardoor het product gemakkelijk te bedienen is met de hand.

Net als bij de originele plisséhordeur, is deze deur uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage en kan zowel in, als op de dag worden gemonteerd. Voor een op de dag montage wordt de KeJe Splendid Plisséhordeur voorzien van een op maat gemaakte op de dag set met in verstek gezaagde hoeken. Wat dit product zo uniek maakt, is dat het compleet geruisloos is bij het openen en sluiten van de deur. De deur is namelijk voorzien van touwspanning wat er voor zorgt dat het product nagenoeg stil is!

De Splendid Plisséhordeur kan op elke gewenste stand gepositioneerd worden en is leverbaar in 10 standaard RAL-kleuren. Uiteraard is tegen meerprijs iedere RAL-kleur mogelijk. De deur wordt standaard geleverd met een rechte, aluminium ondergeleider, maar is ook leverbaar met een schuine, aluminium ondergeleider.

Volg de meetinstructies voordat u de maten opgeeft om er zeker van te zijn dat de juiste maten worden doorgegeven.

Specificaties:

Materiaal frame Geheel uit Aluminium
Kleur gaas Zwart
Kleur frame Standaardkleuren:
RAL9016, RAL9010, RAL9006, RAL9005, RAL9001, RAL8022, RAL7021, RAL7016, RAL6009, RAL5011
Alternatieve RAL-kleuren mogelijk tegen een meerprijs
Bevestiging Plakken of schroeven
Maximale afmetingen 2000x2800mm (BxH)
Artikelnummer: splendid-plisse-hordeur Categorie:

Beschrijving

Loading

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.