Inzet plisséhordeur ZIZA

vanaf 220.00

De Inzetplisshordeur ZIZA is een –inzet-hordeur ontwikkeld voor een kunststof kozijn of een kiep hefschuifpui. Dit product is voorzien van zwart geplisseerd gaas. De ZIZA heeft een aluminium kader profiel, waar het binnenwerk (deur) in wordt geproduceerd. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig van links naar rechts of van rechts naar links kan worden bediend. Daarnaast kan de ZIZA in elke gewenste stand gepositioneerd worden.

De montage is zonder boren of schroeven en is het frame voorzien van een aluminium flens, waardoor het product zichzelf vastklikt in het kozijn. Door het veersysteem wat aan de bovenzijde van de ZIZA is gemonteerd, zorgt dit er voor dat de inzetplissehordeur zichzelf vastdrukt in het kozijn. Hierdoor zit het product altijd geklemd in het kozijn.

Dit product leverbaar in tien standaard RALkleuren, waarbij al het aluminium in dezelfde kleur zal zijn. Uiteraard is een afwijkende RALkleur tegen meerprijs ook mogelijk. Het gaas is altijd zwart geplisseerd. Een andere kleur is hierin helaas niet mogelijk. 

Volg de meetinstructies voordat u de maten opgeeft om er zeker van te zijn dat de juiste maten worden doorgegeven.

Specificaties

Materiaal frame Aluminium
Materiaal gaas PVC
Kleur gaas Zwart
Kleur frame Standaardkleuren: RAL9016, RAL9010, RAL9006, RAL9001, RAL8022, RAL7016, RAL6064, RAL6009, RAL5011, RAL3005. Alternatieve RAL kleuren mogelijk tegen een meerprijs
Bevestiging Frictie door middel van metalen of kunststof veren
Minimale afmetingen 200x200mm (BxH)
Maximale afmetingen 1200×2000 (BxH)
Artikelnummer: inzet-plissehorddeur-ziza Categorie:

Beschrijving

Loading

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.