Klemhor

vanaf 75.00

De Klemhor is een vaste raamhor welke speciaal is ontwikkeld voor een aluminium-, houten- of kunststof kozijn. Let wel op, dit product is alleen geschikt voor draaikiepramen. Dit klemhor wordt gemonteerd zonder boren of schroeven, door middel van uiterst dunne, roestvrij stalen klemmen. De klemmen hebben verschillende dieptes, afhankelijk van de ruimte in uw kozijn. Elke klemhor is voorzien van een borstel, wat zorgt voor afdichting tussen het product en het kozijn.

Houten-, kunststof kozijn
Ook bij een klemhor voor een houten- of kunststof draaikiepraam, wordt de klemhor van binnenuit geplaatst. Bij een houten kozijn valt de klemhor (van binnenuit gezien) achter de stalenstrip op het kozijn. De roestvrij stalen klemmen, klemmen zich aan de binnenzijde vast van het kozijn waardoor het raam gesloten kan worden zonder druk op het beslag van het kozijn. Bij een klemhor voor houten- of kunststof kozijn zitten alle klemmen aan de zijkant van het product gemonteerd. Indien het voor een aluminium kozijn is, zullen de klemmen ook aan de onderzijde zitten.

De klemhor wordt op maat gemaakt door middel van in verstek gezaagde hoeken. Wanneer het product hoger is dan 1500 mm, zal het product altijd worden voorzien van een tussenstijl. Dit product is leverbaar in vier soorten gaas, namelijk standaard grijs en zwart gaas. Tegen meerprijs is ook pollengaas of petscreen gaas mogelijk. De Klemhor is leverbaar in 11 standaard RALkleuren, waarbij het product tegen meerprijs ook in een afwijkende RALkleur gespoten kan worden.

Volg de meetinstructies voordat u de maten opgeeft om er zeker van te zijn dat de juiste maten worden doorgegeven.

Klemhorren zijn geschikt voor naar binnen draaiende ramen en kozijnen van kunststof, hout of aluminium.
Klemhorren zijn niet geschikt voor ramen die naar buiten draaien.

Specificaties

Materiaal frame Aluminium
Materiaal gaas PVC
Kleur gaas Grijs, zwart, Pollengaas of Petscreen
Kleur frame Standaardkleuren: RAL9016, RAL9010, RAL9006, RAL9005, RAL9001, RAL8022, RAL7016, RAL6064, RAL6009, RAL5011, RAL3005. Alternatieve RAL kleuren mogelijk tegen een meerprijs
Bevestiging Stalen klemmen
Minimale afmetingen 200x200mm (BxH)
Maximale afmetingen 1500x2200mm (BxH)
Artikelnummer: klemhor Categorie:

Beschrijving

Loading

Meetinstructies

Volg de hieronder vermelde instructies op om fouten te voorkomen bij het doorgeven van de afmetingen:

A – Meet de breedte binnenin het kozijn
B – Meet de hoogte binnenin het kozijn

Bij sommige ramen zijn er uitstekende elementen zoals een afwateringsbalk of een ventilatierooster. De elementen vormen geen probleem zolang deze elementen niet meer dan 23mm uitsteken. Mocht in de huidige situatie de element meer dan 23mm uitsteken, dan verzoeken we u om contact op te nemen.

Klemhorren zijn geschikt voor naar binnen draaiende ramen en kozijnen van kunststof, hout of aluminium.
Klemhorren zijn niet geschikt voor ramen die naar buiten draaien, in zulke situaties zou u kunnen kiezen voor een vaste-raamhor-plisse of rolhor.

Bij hoogtes boven de 1500mm wordt er een tussenstrook geplaatst om de constructie te verstevigen.

Sommige kozijnen kunnen vervormd of scheef staan, hierdoor adviseren we altijd om op meerdere punten te meten om er zeker van te zijn dat de afmetingen kloppen. Mochten er afwijkingen zijn dan moet u de kleinste maat doorgeven. De afmetingen moeten exact doorgegeven worden. Wij houden zelf rekening met speling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.