Inzethor flex

vanaf 69.00

De inzethor met kunststof flens is een insectenwerend product welke uitermate geschikt is voor het buiten houden van insecten. Dit product is voorzien van een aluminium frame, waar vlak gaas in wordt verwerkt. Het vlakke gaas is standaard leverbaar in grijs en zwart gaas of tegen meerprijs met pollen- / aluminium,- of petscreen gaas. De inzethor met kunststof flens is enkel geschikt voor een kunststof kozijn.

De inzethor met kunststof flens is in 11 standaard RALkleuren te leveren, waarbij het kunststof profiel altijd zwart is. Uiteraard is een afwijkende RALkleur frame tegen meerprijs ook mogelijk. Vanwege de uiterst dunne flens (slechts 0,3 mm), neemt de druk op het beslag van het kozijn bij sluiten niet of nauwelijks toe.

Wanneer het kozijn en de inzethor hoger is dan 1500 mm, dan zal dit product worden voorzien van een tussenstijl. Vanwege het strak inrollen van het gaas is het mogelijk dat de stijlen krom gaan staan, waarbij een tussenstijl dit tegen zal gaan.

Vanwege verschillende type kozijnen is de inzethor leverbaar in drie verschillende dieptes en leverbaar in 11 standaard RAL-kleuren. Uiteraard is een afwijkende RAL-kleur tegen meerprijs ook mogelijk.

Wanneer het kozijn en de inzethor hoger is dan 1500 mm, dan zal dit product worden voorzien van een tussenstijl.
Vanwege het strak inrollen van het gaas is het mogelijk dat de stijlen krom gaan staan, waarbij een tussenstijl dit tegen zal gaan.

Volg de meetinstructies voordat u de maten opgeeft om er zeker van te zijn dat de juiste maten worden doorgegeven.

Inzethorren zijn niet geschikt voor ramen die naar buiten draaien, in zulke situaties zou u kunnen kiezen voor een Vaste raamhor plissé of een Rolhor .

Specificaties

Materiaal frame Aluminium en kunststof
Materiaal gaas PVC
Kleur gaas Grijs of zwart
Kleur frame Standaardkleuren: RAL9016, RAL9010, RAL9006, RAL9005, RAL9001, RAL8022, RAL7016, RAL6064, RAL6009, RAL5011, RAL3005. Alternatieve RAL-kleuren mogelijk tegen een meerprijs
Bevestiging Frictie door middel van metalen of kunststof veren
Minimale afmetingen 200x200mm (BxH)
Maximale afmetingen 1500x2000mm (BxH)
Artikelnummer: inzethor-flex Categorie:

Beschrijving

Loading

Meetinstructies

Volg de hieronder vermelde instructies op om fouten te voorkomen bij het doorgeven van de afmetingen:

A – Meet de breedte binnenin het kozijn
B – Meet de hoogte binnenin het kozijn

Bij sommige ramen zijn er uitstekende elementen zoals een afwateringsbalk of een ventilatierooster. De elementen vormen geen probleem zolang deze elementen niet meer dan 20mm uitsteken. Mocht in de huidige situatie de element meer dan 20mm uitsteken, dan verzoeken we u om contact op te nemen.

Inzethorren zijn geschikt voor naar binnen draaiende ramen en kozijnen van kunststof, hout of aluminium.
Inzethorren zijn niet geschikt voor ramen die naar buiten draaien, in zulke situaties zou u kunnen kiezen voor een vaste raamhor plisse of rolhor.

Bij hoogtes boven de 1500mm wordt er een tussenstrook geplaatst om de constructie te verstevigen.

Sommige kozijnen kunnen vervormd of scheef staan, hierdoor adviseren we altijd om op meerdere punten te meten om er zeker van te zijn dat de afmetingen kloppen. Mochten er afwijkingen zijn dan moet u de kleinste maat doorgeven. De afmetingen moeten exact doorgegeven worden. Wij houden zelf rekening met speling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.