Vaste raamhor

vanaf 49.00

De Vaste Raamhor is een insectenwering product ontwikkeld voor een houten raam, welke naar buiten toe opent. Dit product valt tussen de houten afwerking van het kozijn en wordt gemonteerd door middel van boren of schroeven. De hor kan worden gemonteerd met (draai)wervels of scharnieren, afhankelijk van wat de klant wilt. Wanneer het product wordt voorzien van scharnieren, zullen er twee scharnieren op het frame van de hor worden gemonteerd, welke wordt vastgeschroefd op het kozijn. Op de andere stijl van het kozijn zit een magneet, waardoor het frame zich magnetisch vastklikt. Hierdoor is de hor te openen.

LET OP: Bij draaiwervels zit de hor altijd voor het kozijn.

Daarnaast kan dit product zowel in, als op de dag worden gemonteerd. Afhankelijk van de situatie. De vaste raamhor is leverbaar in drie soorten gaas, namelijk grijs en zwart gaas standaard. Pollengaas en petscreen tegen meerprijs. Het frame is in verstek gezaagd met uiterst smalle profielen.

Wanneer het raam naar buiten toe opent door middel van een uitzetijzer, dient deze niet voorbij het kozijn te mogen steken. Indien dit wel het geval is, zal dit moeten worden vervangen door een telescoop uitzetter zodat het product gemonteerd kan worden. De vaste raamhor is leverbaar in tien standaard RALkleuren, waarbij het product tegen meerprijs ook in een afwijkende RALkleur gespoten kan worden.

Wanneer het product hoger is dan 1500 mm, zal dit product voorzien worden van een tussenstijl.

Volg de meetinstructies voordat u de maten opgeeft om er zeker van te zijn dat de juiste maten worden doorgegeven.

Heeft u een naar binnen draaiende raam? Dan kunt u ook kiezen voor een inzethor of een Inzet plisséhor

Specificaties

Materiaal frame Aluminium
Materiaal gaas PVC
Kleur gaas Zwart, grijs, pollen of petscreengaas
Kleur frame Standaardkleuren: RAL9016, RAL9010, RAL9006, RAL9001, RAL7016. Alternatieve RAL kleuren mogelijk tegen een meerprijs
Bevestiging Magneten of scharnieren
Minimale afmetingen 150x150mm (BxH)
Maximale afmetingen 1200×1700 (BxH)
Artikelnummer: vaste-raamhor Categorie:

Beschrijving

Loading

Meetinstructies

Meetinstructies Vaste raamhor

Volg de hieronder vermelde instructies op om fouten te voorkomen bij het doorgeven van de afmetingen:

A – Meet de breedte tussen de glaslatten
B – Meet de hoogte tussen de glaslatten

Let op: Er moet minimaal 27mm ruimte op alle kozijnen zijn voor de profielen van de raamhor.

Sommige kozijnen kunnen vervormd of scheef staan, hierdoor adviseren we altijd om op meerdere punten te meten om er zeker van te zijn dat de afmetingen kloppen. Mochten er afwijkingen zijn dan moet u de kleinste maat doorgeven. De afmetingen moeten exact doorgegeven worden. Wij houden zelf rekening met speling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.